• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Muut tekstitarrat

(23)
426 seinätarrat
Mahtava ja ainutlaatuinen muut tekstit tarra kokoelma joka sopii tilaan kuin tilaan. Jos et ole varma siitä, että miten koristella kotisi tyhjiä tiloja, niin tästä hauskasta ja omituisesta muut tekstitarrat kokoelmasta löydät varmasti inspiraatiota! Nämä tuotteet voidaan asettaa eri paikkoihin kotona ja työpaikalla! Jos et löydä etsimääsi tuotetta, niin ota meihin yhteyttä! Me suunnittelemme sinulle yksilöidyn tuotteen tarpeidesi mukaan. Voit muokata kaikkia katalogi tuotteita jotta ne sopivat haluamaasi tilaan täydellisesti. 

Kaikki muut tekstit seinätarra tuotteet niin kuin muutkin sisustustarrat joita meillä on, on tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista jotta ne kestävät todella monta vuotta, 15 vuotta. Ne on todella helppo kiinnittää koska ne eivät repeä eikä niihin synny ilmakuplia tai ryppyjä. Voit laittaa ihanat sisustustarrat mihin tahansa sileään, puhtaaseen ja kuivaan pintaan kuten, autoon, läppäriin, seinään, ikkunaan, huonekaluun, jne. vain mielikuvituksesi on rajana kun suunnittelet kotisi uudelleen! Kaikki tuotteemme ovat mattapintaisia joten voit laittaa ne mihin tahansa tilaan koska ärsyttävät valot eivät heijastu niistä. Ne on myös allergia testattu joten ketä vain voi käyttää tuotteitamme missä tahansa tilassa! Mietit ehkä että haluat ottaa seinätarra joskus pois. No voimme kertoa että meidän tuotteemme eivät jätä mitään liima jäämiä tai muitakaan tahroja sinun seiniisi! Niin upeaa, kyllä vain!

Oletko selannut meidän koko tekstitarra katalogimme läpi mutta et ole löytänyt haluamaasi tekstiä? Ei hätää, olemme itse asiassa iloisia että et tyydy mihin tahansa vain, vaan haluat sisustaa kotisi ainutlaatuisella tavalla käyttäen meidän mahtavaa räätälöinti palvelua. Voimme ilo suin kertoa että se on yksi internetin parhaista ja laajimmista. Se on tehty auttamaan sinua koristelemaan kotisi ihanalla ja raikkaalla tavalla. Voit lähettää meille rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja kerro meille haluamasi teksti ja sen fontti, koko ja värit niin mahtava suunnittelija tiimimme ryhtyy heti töihin! Sinulla on mahdollisuus myös muokata jo valmiita tuotteitamme, voit poistaa tekstiä tai lisätä tekstiä, voit myös muokata niiden väriä ja fonttia. Ihan mitä ikinä haluatkin niin me teemme sen!

Suodattaa

Muut tekstit Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 426 seinätarrat Käytä suodatinta apuna pienentääksesi hakutulosten määrää

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.