• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Kokit ja ravintolat tarrat

(1)
68 seinätarrat
Upea kokoelma kokki- ja ravintola sisustustarroja. Omaperäisiä malleja sisustamaan ammattikeittiötä työpaikallasi tai kotonasi. Käytännöllisiä ja koristeellisia kokkitarroja, jotka ovat helppo kiinnittää tasaiselle pinnalle. Jos rakastat laittaa ruokaa, tulet ihastumaan näihin ravintolatarroihin.  Tuotteilla saat yritykseesi rennon ja persoonallisen tunnelman. Saatavilla on monia eri kokoja ja värejä, jotta voit sisustaa kotisi juuri niin kuin haluat.

Olemme todella ylpeitä kun voimme kertoa että meillä on yksi internetin parhaista räätälöinti palveluista tällä hetkellä ja se on tehty juuri sinua varten. Meidän älyttömän taitava suunnittelija tiimi tekee töitä joka päivä aamusta iltaan jotta sinä saisit unelmiesi tuotteen kotiin mahdollisimman pian ja näin voit aloittaa kotisi sisustamisen heti. Meidän mahtava suunnittelija tiimi rakastaa uusien tuotteiden tekoa ja näin oppia uutta sinusta, meidän ihana asiakkaamme. Oletko selannut koko ihanan kokkitarra kokoelman läpi etkä ole löytänyt haluamaasi? Ei huolia, olemme itse asiassa innoissamme että sinua ei pysty tyydyttämään niin helposti vaan sinä haluat käyttää meidän räätälöinti palvelua joka on täällä sinua varten. Lähetä meille siis sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä haluamasi kuva ja kerro sen mitat ja värit. Jos sinulla ei tarkkaa kuvaa haluamastasi niin ei huolia, voit myös lähettää meille mahdollisimman yksityiskohtaisen viestin jossa selität että mitä etsit. Näin suunnittelija tiimimme pystyy ryhtymään töihin saman tien. Sinulla on myös mahdollisuus muokata jo valmiita tuotteita katalogistamme. Jos haluat esimerkiksi ottaa tekstin pois tai lisätä tekstiä niin tämä onnistuu. Voit myös muokata niiden kokoa ja väriä. Kyllä vain, niin upeaa!

Meidän kaikki tuotteet ovat tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne kestävät todella kauan aikaa, voimme kertoa ilo suin että ne kestävät ainakin 15 vuotta. Kaikki ravintolatarrat ovat todella helppo kiinnittää mihin tahansa sileään pintaan kuten seinään, ikkunaan, peiliin autoon, jne. mihin vain haluat! Kaikki kokkitarrat niin kuin muutkin tuotteemme ovat matta pintaisia joten ärsyttävät valot eivät ole ongelma ja ne ovat myös allergia testattu joten ketä vain voi käyttää niitä missä tahansa tilassa.
 

Suodattaa

Kokit ja ravintolat Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 68 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.