• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Nallekarhutarrat

(3)
61 seinätarrat
Upea kokoelma nallekarhutarroja. Omaperäiset ja ainutlaatuiset sisustustarrat lastenhuoneeseen ja lasten leikkialueille. Onko lapsellasi suosikki pehmolelu, jonka hän ottaa joka paikkaan mukaan? Mikset sisustaisi lastenhuoneita heidän näköisikseen, tällä laajalla söpöjen nallekarhutarrojen valikoimalla. Luo miellyttävä ja viihdyttävä ilmapiiri kotiisi näillä nallekoristetarroilla, jotka voivat muuntaa tylsän huoneen eloisaksi kädenkäänteessä. Nalletarra muuttaa lapsesi huoneen iloiseksi leikkipaikaksi ja rauhalliseksi nukkumis paikaksi. 

Olemme ylpeitä täällä Tenstickers:illä koska meillä on internetin parhain räätälöinti palvelu tällä hetkellä. Meidän upean taitava suunnittelu tiimi tekee töitä aamusta iltaan koska he rakastavat tarjota mahdollisimman upeita tuotteita meidän rakkaille asiakkaille, eli sinulle. He seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä jotta tuotteemme olisivat aina ajan tasalla. Jos siis olet selannut pehmoeläin tarra kokoelmamme läpi mutta et silti löytänyt juuri sopivaa tuotetta lapsellesi, niin ei hätää! Tämän takia meillä on meidän mahtava sisustustiimi, jotta sinä saisit ihanan tuotteesi. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat, sen koot ja värit. Suunnittelu tiimimme ryhtyy saman tien toimiin ja saat tuotteesi parin päivän sisällä kotiisi kuljetettuna. Voit myös muokata jo valmiita tuotteita kokoelmassamme. Lähetä meille tuotteen tiedot ja mitä siitä haluaisit muuttaa. Näin helppoa se on!

Pehmoeläin seinätarra niin kuin kaikki muutkin tuotteemme on tehty parhaista mahdollisista materiaaleista jotta se kestäisi mahdollisimman kauan aikaa ja näyttää upealta. Olemme antaneet tuotteillemme 15 eliniän joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Tuotteet hylkivät ilmakuplia ja ryppyjä eivätkä ne repeä joten ne on todella helppo levittää mille tahansa sileälle pinnalle. Voit laittaa tuotteet vaikka seinään, huonekaluun, ikkunaan, peiliin, läppäriin, yms. vain taivas on rajanasi! Seinätarra on säänkestävä joten voit laittaa sen myös ulos koska sade ei vahingoita tuotteen liimaa eikä aurinko haalista tuotteen väriä. Tuote on mattapintainen jotta ärsyttävät valot eivät heijastu sen pinnasta ja näin voit laittaa sen mihin tahansa huoneeseen koska se näyttää hyvältä mihin tahansa aikaan. Tuote on todella helppo ottaa irti myös koska se ei jätä mitään tahroja tai jäämiä seiniin. Mitä siis enää odotat? Aloita selaaminen ja löydä upea tuote lapsellesi!

Suodattaa

Nallekarhut Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 61 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.