• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Juoma tarrat

(6)
145 seinätarrat
Kokoelma juomatarroja. Kokoelmasta löytyy kaikkea alkoholillisista juomista terveellisiin hedelmäjuomiin.  Cocktail tarra, mehuista, limuista ja paljon muista. Värikkäitä ja hauskoja malleja kaikenlaisista juomista. Ideaalista sisustusta keittiöön, baariin, ravintolaan tai kahvilaan. Yksityiskohtaisia illustraatioita ”mouth watering” juomista. Juomatarrat ovat helppo kiinnittää ja poistaa. Valitse monista eri kooista ja väreistä mieluisasi ja koristele tilasi.

Voimme iloisesti kertoa että täällä Tenstickersillä me tarjoamme kaikkein uusimmat ja korkealaatuisimmat tuotteet joten ne kestävät todella kauan aikaa eikä niiden väri kulu ollenkaan. Olemme itse asiassa antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän, joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Kaikki tuotteemme on todella helppo kiinnittää koska niihin ei muodostu ilmakuplia tai ryppyjä eivätkä ne repeä. Voit laittaa juomatarra tuotteet mihin tahansa sileään pintaan kuten seinään, ikkunaan, peiliin, autoon, huonekaluun, jne. käytä mielikuvitustasi kun sisustat kotisi uudelleen. Kaikki tuotteemme ovat säänkestäviä joten voit laittaa ne vaikka ulos eikä vesi vaikuta niiden kiinnittyvyyteen eikä auringon uv-valot vaikuta niiden väriin. Uskomatonta, eikä vain?! Kaikki tuotteet ovat allergia testattu joten ketä vain voi käyttää niitä missä tahansa tilassa ilman pelkoa että ne ärsyttävät heitä jne., koska näin ei tule käymään. Voit huoletta laittaa tuotteet mihin tahansa huoneeseen koska ne ovat mattapintaisia joten ärsyttävät valo heijastukset eivät ole ongelma. Mitä siis enää odotat? Aloita tuotteiden selaaminen saman tien!

Olemme todella iloisia kun voimme kertoa että meillä on yksi internetin laajimmista ja parhaimmista räätälöinti palveluista tällä hetkellä. Joten jos olet siis selannut kokoelmamme läpi etkä ole löytänyt juuri haluamaasi niin ei hätää! Tämän takia meidän räätälöinti palvelu on täällä, auttamassa sinua! Lähetä meille rohkeasti sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä haluamasi kuva ja sen mitat ja värit. Jos sinulla ei ole kuvaa haluamastasi niin voit myös lähettää meille mahdollisimman yksityiskohtaisen viestin jossa selität että mitä etsit, niin mahtava suunnittelija tiimimme ryhtyy heti töihin. Kyllä se on näin helppoa! Voit myös muokata meidän jo valmiita tuotteita katalogista jos haluat vaikka muokata niiden väriä tai kokoa, tai muuttaa tekstiä!

Suodattaa

Juomat Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 145 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.