• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Symbolitarrat

(6)
193 seinätarrat
Symboli sisustustarroja kaikkiin tilanteisiin. Upeita symboli koristetarroja mainostamaan yrityksesi mm. sosiaalisen median kanavia. Etsitkö käytännöllistä ja tehokasta tapaa koristaa yritystäsi ja antaa samalla myös tietoa asiakkaillesi yrityksestäsi? Nämä ikonitarrat ovat nopea ja kätevä tapa tehdä niin. Helppo kiinnittää mihin tahansa tasaiselle alustalle. Valitse monista eri koosta ja väreistä, jotta tuotteet sopivat täydellisesti juuri siihen pintaan kuin haluat ne laittaa.

Kaikki symbolitarrat niin kuin muutkin tuotteet joita myymme täällä Tenstickersillä ovat todella korkealaatuisia jonka ansiosta ne kestävät todella kauan aikaa, itse asiassa voimme iloisesti kertoa että olemme antaneet tuotteillemme 15 vuoden eliniän. Tämän vuoksi sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Kaikki tuotteemme on todella helppo kiinnittää mille tahansa sileälle, puhtaalle ja kuivalle pinnalle, koska niihin ei muodostu ryppyjä tai ilmakuplia, eivätkä ne myöskään repeä. Voit kiinnittää tuotteet esimerkiksi seinään, ikkunaan, peiliin, autoon, huonekaluun, jne. vain taivas on rajana! Mietit ehkä että haluat joskus ottaa tuotteet pois että miten ne vaikuttavat sinun seiniisi? No voimme iloisesti kertoa, että ei mitenkään! Tuotteemme eivät jätä mitää liima jälkiä tai muitakaan jäämiä sinun pintoihin. Uskomatonta eikö vain! Tässä ei ole vielä kaikki. Kaikki tuotteemme ovat mattapintaisia joten ärsyttävät heijastumat eivät ole sinun ongelmasi näiden tuotteiden vuoksi. Ne ovat myös säänkestäviä joten voit laittaa ne vaikka ulos koska vesi ei vahingoita niiden kiinnittyvyyttä eikä auringon uv-valot haalista tuotteiden väriä. 

Olemme todella iloisia kun voimme kertoa että meillä on yksi internetin laajimmista ja parhaimmista räätälöinti palveluista, ja se on tehty vain sinua ajatellen! Oletko selannut koko symbolitarra kokoelmamme läpi mutta et ole löytänyt haluamaasi? Tai onko sinulla tietty kuva jo mielessä? Jos näin on niin olemme iloisia, koska voit käyttää meidän räätälöinti palvelua. Lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi ja liitä haluamasi kuva tai jos sinulla ei ole kuvaa niin voit myös kertoa mahdollisimman yksityiskohtaisesti mitä etsit. Muista kertoa myös tuotteen koko ja taitava suunnittelija tiimimme ryhtyy heti töihin.

Suodattaa

Symbolit Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 193 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.