Maailmanlaajuinen Toimitus
Ilmainen toimitus yli 60€
Uusi Taustakuva saatavilla
Uuden Kokoelman Vinyylimatot
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
9.000 Uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse Tarrasi
Räätälöidyt Tarrat
0

Koralliaallot kalustetarra

Tenstickers. Koralliaallot kalustetarra. Huonekalutarra koralliaallot ovat täydellinen kotiisi. Eriväriset aallot välittävät rauhaa ja innovaatioita ympäristöllesi.
Tenstickers. Koralliaallot kalustetarra. Huonekalutarra koralliaallot ovat täydellinen kotiisi. Eriväriset aallot välittävät rauhaa ja innovaatioita ympäristöllesi.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)

Koon kentässä yksiköt on ilmoitettu cm.

Minimi toimenpiteet tämän tuotteen ovat 3 cm x 3 cm

x

Tarra lähetetään muutamassa osassa näillä mittasuhteilla.


Huonekalutarra koralliaallot sopivat täydellisesti huonekaluihin. Useita värikkäitä aaltoja, jotka välittävät rauhaa ja innovaatioita ympäristöllesi; ne sopivat täydellisesti olohuoneeseen, keittiöön, kylpyhuoneeseen tai makuuhuoneen kalusteisiin. Voit valita haluamasi koon kirjoittamalla mitat kuvan vieressä olevaan kenttään. Pystyt tarkistamaan, ettei halkeamia tai pintakorkeuksia muodostu, koska huonekalujen tarran koralliaallot on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja huomioimalla kaikki yksityiskohdat. Tarkista verkkosivustollamme käytettävissä olevat mahdollisuudet ja valitse haluamasi vaihtoehto. älä epäröi maksaa. Voit napsauttaa yksinkertaisesti ja tuote saapuu kotiisi. Muuttaa kodin ympäristöä ja tehdä siitä mukavaa.

Tietoa Koralliaallot kalustetarra

Viite: A13968

RÄÄTÄLÖIDYT TARRAT

Mahtavien palveluidemme avulla hankit hienoja tarroja kuvistasi tai upeita sisustustekstejä.