• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

DJ-tarrat

19 seinätarrat
Oletko kenties dj tai oletko aina unelmoinut dj:n työstä? Jos vastasit kyllä niin tämä upea DJ-aiheisten sisustustarrojen kokoelma on kuin tehty juuri sinua varten. Loistava ja värikäs valikoima DJ-aiheisia tarroja. Mahtava tapa sisustaa huone, jos olet teknon tai elektronisen musiikin fani. Tai miksi et laittaisi tuotetta kannettavaan tietokoneeseesi koristamaan sitä tai DJ-tarvikkeisiisi. Voit muokata kaikkien tuotteiden kokoa jotta ne sopivat juuri siihen sileään pintaan kuin haluat ne laittaa.

Me voimme iloisin suin sanoa että meillä on yksi internetin parhaista ja laajimmista räätälöinti palveluista tällä hetkellä, juuri sinua varten. Meidän erityisen taitava suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan ja he seuraavat kaikkia viimeisimpiä trendejä joka päivä jotta voimme päivittää laajaa dj tarra katalogiamme ja näin antaa sinulle parhaan mahdollisimman tuotteen. Me rakastamme uusien tuotteiden tekoa joten jos et valitettavasti löytänyt juuri haluamaasi tuotetta laajasta katalogistamme niin ei hätää. Tämän takia ihanan taitava suunnittelija tiimimme on täällä, auttamassa sinua. Lähetä meille vain sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi kuvasta jonka haluat, tai jos sinulla ei ole selvää kuvaa mitä haluat niin lähetä meille mahdollisimman tarkka selitys tuotteesta jonka haluat. Näin suunnittelija tiimimme tekee mahdollisimman hienoa työtä jotta sinä saat haluamasi tuotteen kotiin kuljetettuna. Lähetä myös tuotteen mitat niin saat juuri haluamasi tuotteen joka sopii pinnalle johon sen haluat laittaa. Sinulla on myös mahdollisuus muokata jo valmiita tuotteitamme sivustolla, jos siis löysit tuotteen josta pidät mutta haluat vaihtaa jotain yksityiskohtaa niin ei hätää. Lähetä meille tuotteen tiedot ja ne yksityiskohdat mitkä haluat muuttaa niin ryhdymme saman tien töihin. 

DJ aiheiset seinätarrat ovat tehty upeasta vinyylistä joten niihin ei ilmesty ryppyjä tai ilmakuplia eivätkä ne repeä. Voit siis kiinnittää ne helposti mile tahansa sileälle pinnalle kuten seinään, huonekaluun, läppäriin, autoon, ikkunaan, yms. vain taivas on rajana. Tuotteet ovat tehty parhaasta mahdollisesta materiaalista joten ne kestävät todella kauan aikaa, itse asiassa olemme antaneet niille 15 vuoden eliniän joten sinulla on yksi asia vähemmän josta huolehtia tulevaisuudessa. Kaikki tuotteemme ovat anti-allergisia ja matta pintaisia. Joten ärsyttävät valot eivät heijastu niistä ollenkaan. 

Aloita selailu heti ja rakastu dj aiheiset sisustustarrat kokoelmaan.

Suodattaa

DJ Tyhjennä suodattimet
1 - 19 hakutulosta 19 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.