Arvostelut 9.4
Ilmainen toimitus yli 60€
1.800 uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi!
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
Login
Ilmainen toimitus yli 60€
1.800 uniikkia sisustustarraa
Lahjaksi ystävälle!
Suunnittele itse tarrasi!
Huippu arviot asiakkailta!
Helppo asentaa
0

Don quixote picasso seinätarra

Tenstickers. Don quixote picasso seinätarra. Huoneen tarrat - don quixote on 1955 sketch by picasso ja espanjalainen kirjallisuuden sankari ja hänen sidekick sancho panza.

Seinän väri

Mitat (leveys x korkeus)
Väri

huoneen tarrat - don quixote on 1955 sketch by picasso ja espanjalainen kirjallisuuden sankari ja hänen sidekick sancho panza.
don quixoten luonnos on edelleen yksi legendaarisesta taiteilijasta pablo picasson suurimmista luomuksista tähän mennessä. Tämä vinyyliartisti on kunnioitettava tätä kuvaa, joka kuolettaa cervantesin moitteetonta romaania. Anna don quixoten ja hänen oopperan sancho panza majesteettinen kosketus huoneesi seinään. Se on must- silhouette seinä tarra kaikille kirjallisuuden ystäville siellä. Kuten useimmat muut tarrat nettisivuillamme, tämä liima on myös monissa kokoluokissa ja mattaväreissä persoonallisempaan ulkoasuun. Viihdyttää satulista puoltasi tällä ehdottomalla tarinanhahmolla. Tilaa nyt!

Translated by Google Translate. Show original.

Kansainvälinen jooga päivä tarrat

Kansainvälisen jooga päivän tarrat. Tenstickersiltä löydät myös monia tyylikkäitä jooga sisustustarroja, jotka sopivat tähän teemapäivään.