• Huippu arviot asiakkailta!
  • Alennetut hinnat yli 10000 tuotteesta
  • Erikoisalennukset uusille käyttäjille
  • Pikalähetyksen toimitus 24/48 h sisällä
  • Henkilökohtaiset Tarrat haluamaasi kokoosi
Suodattaa

Halloween tarrat

(2)
184 seinätarrat
Kokoelma halloween-tarroja. Pelottavia, hauskoja ja leikkisiä tuotteita kotiin ja yrityksiin. Valikoima hauskoja Halloween seinätarroja kurpitsoista, noidista, velhoista, hirviöistä ja paljon muista. Ilahduta lapsiasi kotona näillä helppokäyttöisillä halloween tarroilla! Erinomaisia ideoita pelottavaa juhlaa varten! Voimme taata että sinun koristeluista puhutaan vielä ensi vuonnakin kun valitset meidän halloween tarrat joiden kokoa voit muokata niin että ne sopivat täydellisesti juuri siihen tilaan kuin haluat ne laittaa.

Voimme iloisin suin sanoa että olemme todella ylpeitä täällä Tenstickersillä koska meillä on yksi internetin parhaista räätälöinti palveluista, ja se on täällä juuri sinua varten. Meidän mahtava ja todella taitava suunnittelija tiimi tekee töitä aamusta iltaan jotta sinä, ihana asiakkaamme, saisit unelmiesi tuotteen kotiin parin päivän sisällä. He myös seuraavat kaikkia uusimpia trendejä jotta pystymme päivittämään meidän halloween tarra kokoelmaamme viikoittain ja tarjoamaan sinulle uusimmat ja hienoimmat tuotteet. Jos olet selannut koko mallistomme läpi mutta et siltikään löytänyt juuri haluamaasi tuotetta niin ei hätää, koska voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@tenstickers.fi. Liitä viestiin kuva jonka haluaisit ja sen mitat ja värit jos haluat muuttaa niitä, näin mahtava suunnittelu tiimimme voi ryhtyä tuotteen tekoon saman tien. Sinulla on myös mahdollisuus muokata jo valmiita tuotteitamme. Jos siis jokin tuote sai huomiosi mutta haluaisit muuttaa jotain pientä yksityiskohtaa kuten väriä tai tekstiä niin tämäkin onnistuu. Kyllä, se on näin helppoa!

Halloween seinätarrat eivät repeä eikä niihin muodostu ilmakuplia tai ryppyjä niin kuin ei muodostu mihinkään muuhun tuotteeseemme. Niiden kiinnittäminen on siis todella helppoa mille tahansa sileälle pinnalle kuten seinään, ikkunaan, autoon, läppäriin, huonekaluun, yms. Voit laittaa ne minne tahansa vieraasi menevätkään jotta he näkevät korkealaatuiset tuotteesi. Tuotteet kestävät monta vuotta mutta jos haluat ne seinillesi vain halloweenin ajaksi niin tämä ei ole ongelma. Tuotteet on yhtä helppo poistaa kuin ne on kiinnittää, eivätkä ne jätä mitään tahroja tai jäämiä seiniisi. Kaikki tuotteet ovat mattapintaisia ja ne ovat säänkestäviä eli voit pyyhkiä ne helposti kostean liinan kanssa. 

Suodattaa

Halloween Tyhjennä suodattimet
1 - 24 hakutulosta 184 seinätarrat

Yleisarvosana

Arvostelut

MUKAUTETUT SUUNNITTELUT

Räätälöi tarrat, matto tai mikä tahansa muu tuotteemme luettelostamme haluamallasi kuvalla tai tekstillä käyttämällä joitakin tarjoamiamme yksinoikeuspalveluja.